Půjčky Cetelem jsou pro každého

06.09.2012 13:00

Kalkulačka půjčky je nástrojem dokonalého přehledu o vaší půjčce. V případě společnosti Cetelem ji určitě budete potřebovat. Společnost Cetelem nabízí tolik možností zajímavého a levného financování, výběru lhůt a částek k zaplacení, že se bez internetového nástroje neobejdete.

 

Cetelem půjčky

Společnost Cetelem není jen obyčejná společnost, která vydělává na vysokých úrocích. Naopak některé půjčky jsou výhodnější než u mnohých renomovaných bank. Když zjistíte že se Vám nabízí půjčka za 7 % ročně, tak asi neuvěříte ani kalkulačce. Ale nemusíte se bát. Tuto půjčku si vzala řada lidí před vámi ke svojí úplné spokojenosti. Proto je také Cetelem půjčka oblíbená.

 

Půjčka do 20000

Protože se sedmiprocentní půjčka poskytuje pouze na částky 100000 až 200000 Kč, tak si menší půjčku můžete rozložit na malé splátky. Platit tak můžete 607 Kč během 4 let. S takovou výší umořování půjčky budete mít spíše problém si zapamatovat termíny placení.

 

Cetelem a její kalkulačkou si můžete vybrat dokonalý a přesně padnoucí úvěr. Lepší než šaty od krejčího. Vždy se vám totiž nabídne mnoho možností, které by vás ani nenapadly. Půjčky si můžete rozkládat na různě dlouhá období nebo řadit podle výše možných splátek. A projednání, vyřízení, mimořádná splátka nebo předčasné splacení jsou k tomu ještě zadarmo.